Rune er begeistret!

En ekstra fornøyd Rune Pedersen, daglig leder hos Ofoten Rør har nylig investert i en helelektrisk BYD Han, – en bil mange har forelsket seg i. Vi har tatt en prat med Rune for å høre hvordan det går, og hva han tenker om kjøpet sitt når han nå har kjørt bilen en stund.

Så, Rune – hva synes du om den nye bilen din da?

Joda, den funker den sier han med et smil. Bilen har alle tingene jeg legger vekt på i en moderne bil, som rekkevidde, sterk motor, høy funksjonalitet og siste nytt i sikkerhet. I tillegg er den jo ikke så verst å se på, sier han muntert.

Rune pedersen ofoten rør rød byd han

Jo, men Rune, hvorfor kjøper du bil hos Sommerseth?

Nå har jeg vært kunde hos Sommerseth i 10-12 år, og de er gode på alt jeg setter pris på. 

Ærlig, og med sterkt kundefokus – og ikke minst han Morten. Morten er en bilselger som vet hva han snakker om. Han har stor kompetanse og ikke minst skjønner han seg på kundepleie, – jeg er ikke kunde der for ingenting fortsetter Rune.

Rød BYD HAN kundehistorier chrome delete

Er det noe annet du vil nevne i forhold til investeringen i ny bil?

Tja, en av de tingene jeg setter aller mest pris på med Sommerseth er at de alltid er tilstede. De gir raske og gode tilbakemeldinger – og ikke minst tar meg på alvor som kunde. I tillegg må jeg nevne at de har gode bilmerker og følger godt med i tiden. Visste dere forresten at BYD har det sikreste batteriet på markedet?

Ja Rune, det vet vi.
Takk for praten😊

Rød BYD foran butikkfasade med snødekt parkeringsplass