Fra Mercedes til BYD Han!

Hugo Larsen har kjørt Mercedes i en årrekke og som tidligere eier av premium biler stiller han krav til kvalitet – og han er ekte begeistret når vi spør ham om hans nye BYD Han.

Hei Hugo, fra Mercedes til BYD HAN altså?

Jo, du skjønner, jeg så reklamen for bilen og ble rett og slett nysgjerrig. Snakket med Morten på Sommerseth og resten er egentlig historie sier han smilende.

BYD HAN Designet sporty luksuriøst iF Design Award

Jaha, en god historie da?

Altså, hør! Dette er jo en ulv i fåreklær, eller det er egentlig en ulv i ulveklær sier Hugo.
Stilig design, (ser best ut i svart) – synes jeg, meget potent motor og god kjørekomfort. Men som tidligere Mercedes eier må jeg innrømme at jeg var skeptisk før jeg fikk testet den. Men så, jeg satte meg inn i bilen, kompakt, støysvak, du merker med en gang at den er velbygget. Absolutt premium følelse –  og langt over hva prislappen skulle tilsi sier Hugo tilfreds.

Hugo Larsen begeistret og fornøyd BYD Han eier.

Noen gode råd til de som tenker på ny bil?

Jeg tror folk vil bli positivt overrasket over hvor bra BYD Han er sier han. Det er virkelig en flott bil med mange avanserte funksjoner, og jeg er glad for at jeg bestemte meg for å prøve den ut. Bilen har en rekke avanserte funksjoner, inkludert en stor skjerm som viser all informasjonen du trenger mens du kjører. Det er også en rekke sikkerhetselementer som gjør meg tryggere når jeg kjører. Anbefales!

Takk for praten Hugo, det var skikkelig hyggelig å snakke med deg😊

Moderne bilinteriør med skinnseter og stor berøringsskjerm.