BYD T3 Helelektrisk varebil – Hent i dag!

Pris fra 365 000,- levert Narvik

Elektrisk varebil med inntil 310 km rekkevidde, smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. T3 er en el-varebil med skyvedører på begge sider, som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

*Pris fra 365 000,- levert Narvik
På lager for omgående levering

Merk at nye avgifter er varslet innført på elbiler fra 1/1 2023, og dette vil for berørte modeller komme i tillegg til de oppgitte prisene.

Våre kunder elsker oss! 😊

Enova støtte ved kjøp av El-varebil!

Firma kan få opptil 33.720,- i støtte ved kjøp av T3. Søknad må gjøres i.f.m. selve kjøpet.

Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt med våre selgere.

BYD T3 firma støtte prisavslag

Lading

Bilens batteri har en batterikapasitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Ladetiden med AC-tilkobling regnes til ca. 7,5 timer. Nyutviklede Blade batteri, er mindre, tryggere og er mindre påvirket av temperatur, noe som er viktig for oss her i nord. Batteriet har høy brannsikkerhet og kommer raskt opp i optimal temperatur.

BYD T3 30 til 80 prosent på 30 minutter, blade batteri

Rekkevidde og forbruk

BYD T3 har en klasseledende rekkevidde på inntil 310 km* (WLTP). Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes.

BYD T3 rekkevidde dashbord speedometer

Garanti

Det skal være trygt å velge el-varebil fra BYD. Din nye BYD T3 selges med batterigaranti på 8 år/160.000 km. Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen.

BYD T3 batteri garanti

Varerom

På Byd T3 får du 2 skyvedører, topphengslet bakdør og 645kg nyttelast

Byd T3 skyvedører, topphengslet bakdør, nyttelast

Neste generasjons batteriteknologi nå!

Nyutviklede Blade batteri, er mindre, tryggere og er mindre påvirket av temperatur, noe som er viktig for oss her i nord. Batteriet har høy brannsikkerhet og kommer raskt opp i optimal temperatur.

BYD Tang EV blade batteri rekkevidde

Interiør

T3 har rommelig cockpit og du sitter godt i ergonomiske seter.

BYD T3 front seter, cockpit

Fornuftig bilvalg til din bedrift

Rune har kjørt 5500 kilometer i bilen siden juni. Bedriften har tilhold i Bjerkvik, og har nedslagsfelt i Narvikregionen.

– Drivstoffmessig har jeg 10% av den tidligere kostnaden. I tillegg sparer jeg bompengene over Hålogalandsbrua. Bilen lader jeg hver tredje natt, forteller han.

Les mer om BYD i fremover
BYD T3 kundeomtale anmeldelse review

Be oss å ringe deg

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kontakt vår BYD ekspert

Haakon Sommerseth
Haakon Sommerseth